Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс брифінгу щодо прийняття першої на Миколаївщині Стратегії об’єднаної громади

загруженоДо добробуту Куцурубської громади спільними зусиллями!!Таким є гасло Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р., що прийняли депутати Куцурубської сільської ради на сесії 3 березня 2017 р.

Тепер 12 сіл мають оформлену в офіційному рішенні ради свою мрію та ключеві крокі розбудови перлини Причорномор’я, в якої буде комфортно ії мешканцям та гостям.

Учасники процесу стратегічного планування презентують як саму Стратегію, так і і бурхливий шлях народження стратегії першої в Україні об’єднаної громади, що для досягнення спроможності ще раз пройшла шлях перезавантаження через обєднання з 4-мя сусідніми місцевими громадами та 18 грудня  обрала  26 місцевих депутатів і голову.

Які були виклики цього шляху? Чому місцеві олігархи не сприйняли проект запропонований громадою проект Стратегії ? Як розробникам Стратегії вдалось почути думки простих мешканців?

Як стратегія допоможе сформувати спроможну місцеву громаду? Плани дій.

Ці та інші питання будуть висвітлені під час брифінгу за підсумками річного проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва на тему:  «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку», який відбудеться 7 березня  об 11.00 у «Кризовому медіа центрі. Миколаїв» (КМЦ. Миколаїв).   

СПІКЕРИ »:

 Михайло Золотухін – директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», координатор партнерства «За якісну безоплатну правову допомогу»;

Оксана Яковенко- член виконкому сільської ради Куцурубської об’єднаної громади, староста с Іванівка і Яселка. Керівник Ресурсно-іформаційного центру Куцурубської ОТГ.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ:

Кризовий медіа-центр. Миколаїв, вул. Погранична (Чигрина), 25а, 2 поверх, за рестораном «Пекін».

 Контакти для зв’язку: aniku1515@gmail.com, (096) 936-42-24 – Анна Нікуліна (координатор КМЦ. Миколаїв).

 

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «КМЦ. Миколаїв»

——————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади  відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>