Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як програмно-цільовий (ПЦМ) метод допоможіть ефективності витрачання коштів громад Миколаївщини

14a9bb31 травня 2017 року (14:00 – 16-00).

Малий зал Миколаївської міської ради. (вул. Адміральська 22, м. Миколаїв).

Запрошує обговорити громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети» http://probudget.org.ua представників громадськості, фракцій місцевих політичних партій у миколаївської міськраді та ЗМІ з представниками громад  міст Миколаїв, м. Вознесенськ та ОТГ Баштанка і Мостове –– учасниками проекту «ЕФЕКТИВНІ ТА ДОБРОЧЕСНІ МІСЦЕВІ БЮДЖЕТИ У 5 –ТИ ОБЛСЯТЯХ ПІВДНЯ ТА СХОДУ УКРАЇНИ за підтримки посольства Великої Британії в Україні. Програма круглого столу додається

Миколаївській міській голова, представники більшості фракцій місцевих організацій політичних партій у жовтні-листопаді підписали «Угоди про співпрацю та публічну відповідальність» — з «Фондом розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) — координатором миколаївського «Партнерства за прозорі місцеві бюджети» .

Настав час підвести перші результати на шляху до прозорого та ефективного місцевого самоврядування та уточнити подальші спільні кроки у сфері прозорого та ефективного місцевого бюджету.

Захід відбудеться 31 травня 2017 р. з 14-00 -16-00 у малому залі Миколаївської міської ради (вул. Адміральська 22, м. Миколаїв»).

Початок реєстрації о 13-45.

До компетентного діалогу з громадськістю запрошено місцеві голови та керівники департаментів/управлінь виконавчих органів місцевого самоврядування, що відповідають за доброчесність запровадження ПЦМ та ефективність витрачання коштів громад.

Контакти для зв’язку: fondnikol@gmail.com. (0512)47-38-79 (067) 512-16-32  Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та КУ «Агенція розвитку Миколаєва»

_____________________________________________________________________________

Круглий стіл буде проведено в рамках проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України», якій реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні

Мета проекту: запровадити в бюджетний процес 20 пілотних громад із п’яти областей півдня і сходу України принципи демократичного розвитку шляхом моніторингу доброчесності впровадження програмно-цільового методу (ПЦМ), ефективності витрачання коштів місцевих громад та навчальної, коуч — підтримки партнерських проектів з підвищення ефективності і доброчесності бюджетів пілотних громад, що поєднують дії органів публічної влади та громадські ініціативи.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>