Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Круглий стіл з теми: «Вплив програмно-цільового методу (ПЦМ) формування місцевих бюджетів на ефективне використання коштів громад Херсонської області»

c59cda6c427f5f430d1428a92b15ffe86 червня 2017 року (10:00 – 12-00)

Конгрес Холл (вул. Ярослава Мудрого (Радянська) 7, м. Херсон)

ХОГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» разом з партнерами з Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» http://probudget.org.ua запрошує обговорити перші результати запровадження в області програмно-цільового методу формування місцевих бюджетів. На круглий стіл запрошуються представники влади, депутатського корпусу та громадськості міст Херсон, Каховка та об’єднаних громад області.

Модератори круглого столу: керівник Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Олександр Мошнягул, та експерт ГО «Фонду розвитку міста Миколаєва» Тетяна Золотухіна.

Як відомо, з 2017 року формування бюджетів міст обласного підпорядкування та об’єднаних громад відбувається за програмно-цільовим методом, який передбачає планування всіх бюджетних видатків на підставі чітко визначених показників; своєчасну та якісну звітність про виконання всіх програмних завдань; відкритість та прозорість бюджетного процесу.

Захід відбудеться 6 червня 2017 р. з 10-00 до 12-00 у Конгрес Холі (вул. Ярослава Мудрого 7, м. Херсон).

 

Прес-служби ХГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень» та ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

_____________________________________________________________________________

Круглий стіл проводить ХОГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень в рамках проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України», якій реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні .

В межах проекту буде проведено моніторинг доброчесності впровадження програмно-цільового методу (ПЦМ), ефективності витрачання коштів місцевих громад в 20 пілотних громадах із п’яти областей півдня і сходу України. В Херсонській області моніторинг буде проведено в містах Херсон та Каховка, та у двох об’єднаних громадах.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>