Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Круглий стіл на тему: «Як програмно-цільовий метод формування місцевих бюджетів (ПЦМ) допоможе ефективно витрачати кошти громад Дніпропетровської області»

c59cda6c427f5f430d1428a92b15ffe806 липня 2017 р о 11.00 в приміщенні Центру підтримки громадських та культурних ініціатив «Тамариск» відбудеться круглий стол «Програмно-цільовий метод (ПЦМ) формування місцевих бюджетів, як інструмент ефективного витрачання коштів громад Дніпропетровської області» з обговорення таких питань –

 

  1.  Виклики запровадження програмно-цільового методу формування місцевих бюджетів для місцевих громад. Підсумкі та враження учасників семінарів-тренінгів для представників органів місцевого самоврядування та громадських активістів громад Дніпропетровської області, що відбулися у м.Херсоні 26-29.06.2017р..

 

  1.  Громадський аудит запровадженя  програмно-цільового методу формування місцевих бюджетів. Сутність та можливі шляхи реалізації громадського аудиту.

 

  1. Обговорення механізму взаємодії і співпраці в рамках громадської ініціативи «Ефектівні та доброчесні Місцеві бюджети у 5-ти областях півдня та сходу України». Існуючі інструменти співпраці.

 

Для участі в круглому столі запрошені представники органів місцевого самоврядування та зацікавлені члени Томаківської, Могилівської, Гречаноподівської об’єднаних територіальних громад, Вільгогірської, Дніпровської, Нікопольської, Жовтоводської міських громад.

 

Персональні запрошення для участі у круглому столі направлені потенційним учасникам електронною поштою. Бажаючих взяти участь у проведенні круглого столу просимо подати до заявки у довільній формі на електронну пошту dcecrp@i.ua до 04.07.2017р..

 

Захід відбудеться за адресою – м.Дніпро, проспект Олександра Поля (Кірова), б.22, приміщення ЦПГКІ «Тамариск».

 

Круглий стіл проводить ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» в рамках проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5-ти областях півдня і сходу України», якій реалізується в рамках діяльності Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Мета проекту: запровадити в бюджетних процесах 20 пілотних громад із 5-ти областей півдня і сходу України принципи демократичного розвитку шляхом моніторингу доброчесності впровадження програмно-цільового методу (ПЦМ), ефективності витрачання коштів місцевих громад та навчальної, коуч — підтримки партнерських проектів з підвищення ефективності і доброчесності бюджетів пілотних громад, що поєднують дії органів публічної влади та громадські ініціативи.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>