Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс : Виклики ефективності місцевих бюджетів та механізми їх долання

2017-10-10_3_cДата проведення: 19  квітня 2018 року (10:00 — 12-00). 

Місце проведення: Кризовий медіа-центр. м. Миколаїв. (Пр. Центральний 68 , 2 поверх, вхід зі студії «Імідж»).

Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін на прикладах цін на муніципальні послуг, що отримали миколаївці у 2015-17 р та тих, що заплановано у паспортах бюджетних програм 2018 р презентує можливості програмно-цільового метода (ПЦМ) як «тонометра ефективності місцевих фінансів» та запропонує відповідний механізм контролю за ефективність використання коштів громади.

Також буде на основі результатів громадського аудиту доброчесності місцевих бюджетів щодо запровадження програмно-цільового методу (ПЦМ) у м Миколаєві та інших 10 міст обласного значення і 10-ти об’єднаних територіальних громад 5-ти областей півдня і сходу України буде проаналізовано кращі місцеві практики та «лузери» фінансового менеджменту. Відео на https://youtu.be/mhYewaTTRts .

Контакти для зв’язку:

aniku1515@gmail.com, (096) 936-42-24 –  Анна Нікуліна (координаторка КМЦ. Миколаїв).

fondnikol@gmail.com . (0512)47-38-79 (067) 512-16-32  Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

 Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та  «КМЦ. Миколаїв»

_________________________________________________________________

Проект «Демократичний, прозорий, ефективний бюджет для зеленого, чистого і комфортного м. Миколаєва» реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) при партнерстві з Виконавчим комітетом Миколаївської міської ради та КУ «Агенція розвитку Миколаєва» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>