Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Що стримує та стимулює процеси розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні

2gzstc2uxduУ Миколаєві будуть говорити про механізми ефективної реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні. Захід відбудеться 20 квітня о 9:30 у конференц залі готелю «Нікотель» (проспект Центральний, 120).

Для оцінки стану та умов розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» спільно з регіональними координаторами провела дослідження у 17 регіонах України.

На заході експерти розкажуть про хід реалізації Стратегії, проблеми під час її впровадження у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.

Також, буде представлено результати опитування представників влади і громадськості щодо чинників, що стримують чи стимулюють процеси розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні.

У нараді візьмуть участь представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Головдержслужби, керівництва ОДА, обласних рад, Координаційних рад, громадських рад, регіональних ХАБів ПРООН, регіональні експерти відповідних областей.

Регіональні експерти спільно з представниками регіональних ХАБів розкажуть про співпрацю місцевої влади з громадськістю, як умову успішної реалізації Національної стратегії. Учасники наради обговорять способи налагодження ефективної роботи регіональних Координаційних рад, підрозділів ОДА по комунікаціях, удосконалення нормативно-методичного забезпечення розвитку громадянського суспільства.

Контактна особа: Андрій Крупник, тел.: +38 (067) 483 53 80, email: andrew.kroupnik@gmail.com

 

Захід відбудеться в рамках Проекту “Громадський супровід реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на регіональному рівні”, який виконує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення» у рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>