Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ВІД ЦІЛІСНОСТІ ДО ЕФЕКТИВНОСТІ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ АБО ЩО МОЖЕ ПРОГРАМНО ЦІЛЬОВИЙ МЕТОД (ПЦМ) ВІДЕО СЮЖЕТ

 

Відеоролик з такою назвою презентують експерти громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та дніпровська студія «Діалектика» в рамках підготовки перших «Загальноміських громадських слуханнях з питань ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві 2019-19 р», що відбудуться о 11-00 26 січня 2019 року у сесійному залі міськради.

 

Громадські аудитори з Києва, Миколаєва, Херсону, Северодонецьку разом з «мультяшною родиною» пана Петра та Марічки запрошують активних та розумних громадян скористатись можливостями ПЦМ до лікування хвороб ефективністі і прозорість місцевого бюджетного процесу, що виявлено громадською експертизою у ряді об’єднаних громад, та обласних центрів Миколаївщини, Херсонщини, Дніпровщини та Луганщини.

Стаття з підсумками круглого столу організаційного комітету слухань  http://frgn.mk.ua/?p=10352  

Разом ми допоможемо – перейти органам місцевого самоврядування від утримання місцевого господарства до відповідних управлінських дій задля корисних громаді результатів за розумні ціну.

ЗАПРОШУЄМО АКТИВНИХ ТА РОЗУМНИХ МІСЦЯН НА ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ !

Нагадуємо, що підставами для проведення громадських слухань є колективне звернення 13 інституцій громадянського суспільства від 26.09.2018 о що на офіційному Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада» . Слухання проводяться за принципом мовчазної згоди.

 

Прес — служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

_____________________________________________________________

Відео підготовлено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4 областей України» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування  у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>