Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

МРПР про рецепти долання викликів реформ на Миколаївщини

23 громадські організації Миколаївщини створили «Регіональну платформу реформ»(МРПР) з метою сприяти ефективній реалізації національних реформ на місцевому рівні.

Які реформи громадські організації Миколаївщини вважають найважливішими і чому?  Як нова структура сприятиме реалізації реформ?

про це 17 січня 2019 р. у «Життя як є» на обласному «Радіо — Миколаїв – ФМ»   .

Гості прямого ефіру: відповідальний секретар МРПР, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва Михайло Золотухін, член ради МРПР: голова ВГО «Спілка оцінювачів землі» Олег Абрамов; голова ГО «Миколаівській прес-клуб» Гліб Головченко , та у телефонному режимі — вознесенський учасник РПР – директор ГО «Агенція економічного розвитку» Сергій Авєрков.

Ведучому ефіру – пану АНДРІЮ ТЮРЕКОВУ  – ВЕЛИКА ПОДЯКА ЗА професійність!!

Нагадуємо, що створення МРПР було ініційовано під час круглого столу Миколаївського прес-клубу 28 грудня 2018 р. провідними незалежними організаціями громадянського суспільства, бізнес-організаціями і експертами, що просувають ключові національні реформи України в місцевих громадах Миколаївщини.

Дискусія Гліба Головченко з  Олегом Абрамовим

Учасники круглого столу з цього приводу підписали Меморандум та запросили активних городян до участі у коаліції. Докладніше на http://frgn.mk.ua/?p=10443.

10 січня 2019р підписанти Меморандуму на загальних зборах своїм рішенням створили коаліцію «Миколаївська регіональна платформа реформ (МРПР)» обрали керівні органи Докладніше на http://frgn.mk.ua/?p=10458

15 січня 2019 Рада МОПР обрали співголовами коаліції директора БФ «Ласка Ірину Куприєвич та голову ГО «Спілка Підприємців Миколївщини» Валерія Вєтрова та приступили до опрацювання проекту програми реформ на Миколаївщини 2019-2023.р., що буде запропоновано для затвердження загальними зборами МРПР у лютому 2019 р.

Запрошуємо місцеві громадські інституції Миколаївщини у МРПР.  Процедура вступу та з засади діяльності врегульовані у Хартії; Етичному кодексі; Політики набуття членства; Правил роботи експертних групп.

 

Михайло Золотухін, відповідальний секретар МРПР та директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>