Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«ЯКЩО НЕ МИ, ТО ХТО?..» — МЕСЕДЖ РОЗРОБНИКІВ СТРАТЕГІЇ БЕРЕЗАНСЬКОЇ ОТГ

Саме таким стало гасло делегатів, що зібрались на перше засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Стратегії, що відбулось 21 травня у залі засідань Березанської селищної ради.
Фото-звіт

На засіданні обрано її керівництво — Інна Токар (голова), Людмила Дехтяренко (заступник голови) та Дмитро Делюк (секретар); затверджено Положення про робочу групу, ознайомлено присутніх із методологією стратегічного плануваня (Микола Дурман, Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування і Татьяна Золотухина, Фонд развития г.Николаева).
«Вітаємо унікальну демократичну практику старту формування Стратегії та Стратегічного плану Береанської об’єднаної територіальної громади!
Так делегатами 11-ти груп інтересів сформована робоча група, що розробляє Стратегію розвитку. Офіційний статус обранців затверджено розпорядженням селищного голови Валерія Хоміцького.
Актуальним на сьогодні для розробки стратегічного плану є анкетне опитування мешканців громади про життя в Березанській ОТГ. Для робочої групи важлива думка кожного мешканця громади для організації подальшої роботи зі стратегічного планування.
Так прокоментувала подію експерт ФРММ Тетяна Золотухіна
Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ГО « Е К О (Екологія, Культура, Освіта) Березань»
_______________________________________________________________________
Демократичну практику формування рачої групи з розробки Стратегії Березанської ОТГ запроваджено в рамках проекту «Демократичне, належне управління комунальним майном у 2-х ОТГ Миколаївщини», які реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «Екоберезань», Установою «Агенція місцевого розвитку Коблевської ОТГ, Березанською районною радою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ.
Засідання робочої групи є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно рішення облради №7 від 30.07.2015 р. «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2015-2017 роках..» та на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>