Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як отримати грант для ефективності місцевих фінансів

Саме це 12-13 вересня 2019 р. вивчали на третьої сесії «Школи громадських префектів» у м. Херсон 20 громадянських активістів з 9-ти місцевих громад півдня України.

 

Навчальні матеріали  

Тренер — ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» Тетяна Золотухіна 

— Нагадала про 30 вересня 2019 року – кінцеву дату подачі на конкурс грантів ФРММ «Громадська префектура для ефективності місцевих бюджетів» для неформальних і формальних місцевих громадських об’єднань з Миколаївської, Херсонської та Одеської областей. Умова та аплікаційна форма гратового конкурсу ФРММ за кошти NED на http://frgn.mk.ua/?p=10766;

— Людською мовою розповіла про те які є та як «спокусити» донора; 

— Провела практикум зі складання грантових заявок на конкур моніторингових та адвокаційних ініціатив.

Раніш, на попередніх сесіях Школи громадянські активісти вивчали основи місцевого бюджетного процесу та адвокасі . Пост-релізи першої, другої сесій Школи з матеріалами навчань надаються.

Також запрошуємо громадських активістів та їх об’єднань з Миколаївської та Херсонської областей, що займаються моніторингом прозорості, підзвітності та ефективності місцевого самоврядування у коаліцію #ГромадськаПрефектура, підписав Меморандум https://drive.google.com/file/d/0B1QLLbEn_8WFdV84WUFfekFMT2xtT3owNm9HYkRRUWF3TzI4/view?usp=drivesdk 

Учасники коаліції #ГромадськаПрефектура— випускники «Школи громадськських префектів» за коуч та грантовою підтримкою команди проекту протягом 2019 р- 20 р. в рамках стратегічного плану підготують та реалізують відповідні ініціативи у своїх громадах. Анонс http://frgn.mk.ua/?p=10935  наступних сесій Школи.

Довідки з питань вступу у коаліцію та навчання у «Школі громадського префекту:

 Олена Вартанян, офіс-менедж ФРММ за тел. (0512) 47-38-79 кожний робочий день з 9-00 до 17-00. Або через E-mail ФРММ fondnikol@gmail.com.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Навчання у «Школі громадських префектів» проведено в рамках проекту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua на тему: «Демократія та законність для ефективних місцевих бюджетів на півдні України» за підтримки NED (м. Вашингтон, ОК, США).

Проект реалізується в партнерстві з ГО «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» http://pcpsd.blogspot.com (м. Херсон), ГО «Суспільний добробут» (м. Южне Одеської області), та в рамках діяльності Мережі Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>