Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Підсумки проекту «Школа екскурсоводів Миколаєва» (Анонс)

Дата проведення: 23 грудня 2019 року, 12:00.

Місце проведення: Кризовий медіа-центр (м. Миколаїв, пр.Центральний 68, 2 поверх)

Шановні патріоти Миколаєва – медіа та громадськість!

Запрошуємо на пресконференцію щодо результатів інноваційного, освітнього партнерського проекту громадських організацій ( «Фонд розвитку м. Миколаєва» , «Всеукраїнська  асоціація гідів») та миколаївського міськвиконкому.

Метою даного проекту є сприяння розвитку, просуванню підприємництва у сфері туризму та створення нових робочих місць шляхом навчання жінок міста мистецтву екскурсієведення та започаткування власної справи у м. Миколаєві.

Спікери:

  • ТЕТЯНА ШУЛІЧЕНКО – директорка Департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради;
  • МИХАЙЛО ЗОЛОТУХІН – директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • НАТАЛЛЯ КОЛІСНИК –  учасниця проекту «Школа екскурсоводів».

Контакти для зв’язку: 

cmcnikolaev@gmail.com , (096) 936-42-24 – Анна Нікуліна (координаторка КМЦ. Миколаїв);

fondnikol@gmail.com , (067) 512-16-32 − Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ)

Ініціатива для сприяння участі жінок в місцевому економічному розвитку реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» спільно з Департаментом Економічного розвитку Миколаївської міської ради та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).

Публікацію підготовлено в рамках реалізації гендерної ініціативи «Школа екскурсоводів – проведення тренінгів для жінок м. Миколаєва». Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ). 

Зміст публікації є виключно думкою авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади. Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті www.pleddg.org.ua.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>