Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

#ГромадськаПрефектура для дієвих антикорупційних рішень у Березанській ОТГ

Саме такий навчальний захід в рамках Антикорупційної програми для місцевих посадовців, депутатів та громадськості відбувся  20 грудня 2019 р. у приміщенні виконкому Березанської селищної ради.

 

24 представника органів місцевого самоврядування і громадськості за допомогою «Мережі із розвитку місцевої демократії» вивчали особливості виконання відповіді на нагальні питання реалізації рішення №80  від 13.12.2019 р Антикорупційної програми та Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. 

Експертка ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та методистка коаліції #ГромадськаПрефектура Тетяна Золотухіна за допомогою презентацій та відео людською мовою розповіла про причини корупції, суть конфлікту інтересів та як виконувати завданні і заходи програми.

Нагадуємо на сесії ради 13 грудня депутати одноголосно затвердили згаданий антикорупційний пакет, що що розроблено командою селищного голови В. Хоміцького за експертною підтримкою Мережі і та адміністративною підтримкою заступника голови Березанської райради О. Сидорчука і  ГО «ЕКО. Березань»  http://frgn.mk.ua/?p=11244 

Радіо ефір на UA:Миколаїв 

на https://www.facebook.com/suspilne.mykolaiv/videos/1369506619894288/?t=3 

Разом у ОТГ ми створимо антикорупційну ЕКО – систему у громаді!!!

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Навчання відбувся за підтримки проекту «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад», що реалізується ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» при партнерстві з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблевської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД та завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії.

Семінар є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання  3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>