Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Внутрішній аудит відповідності паспортів бюджетних програм м. Миколаєва 2020 р

Провели Департамент фінансів Миколаївської міської ради спільно з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ). Його результати нещодавно обговорили на у міськвиконкомі на робочої нараді з керівниками головним планових служб та відповідальними працівниками головних розпорядників коштів міської громади.

У нараді взяли участь директор департаменту фінансів Віра Святелик, директор ФРММ, заступник голови робочої групи Миколаївського міського голови з питань демократичності і ефективності бюджетного процесу у м. Миколаєві Михайло Золотухін; методист #ГромадськаПрефектура Тетяна Золотухіна.

«Результатами аудиту виявлено деякі невідповідності з дотримання вимог законодавства в частині дисципліни складання паспортів бюджетних програм.  Саме вони можуть завадити належному врядуванню для ефективного і прозорого бюджетного процесу.

Сподіваємось , що до 18 березня спільно з головними розпорядниками бюджетних коштів буде Департаментом Фінансів проведено комплексну роботу щодо усунення ціх недоліків 

Таким чином платники податків у паспортах бюджетних програм 2020 зможуть вирахувати ціни на управлінські  та зрозуміти на скільки вони змінились у порівнянні з попередніми 2019, 2018 та 2017 році. Так ми зробимо ще один крок до прозорості та підзвітності бюджетного процесу  ….»  прокоментував  результати наради заступник голови робочої групи Михайло Золотухін .

 

Токож додаємо відповідний коментар методистки #ГромадськаПрефектура  Тетяни Золотухіной радіо UA:Миколаїв  щодо прзорості , підзвітності місцевого бюджетного процесу від 6 березня 2020 р .

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва

Експертний супровід внутрішнього аудиту проведено в рамках проекту «Внутрішній контроль та аудит – як основа підвищення ефективності місцевих бюджетів у 4-х регіонів України», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Уряду Великої Британії та в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Партнери проекту: ГО «Центр Доброчин» (м. Чернігів); ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» (м. Сєверодонецьк Луганська область); ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики».

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>