Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Сплануємо спільні кроки для добрих доріг на Миколаївщині !

Саме для цього коаліція #ГромадськаПрефектура запрошує громадських експертів, медіа, представників органів місцевого самоврядування міст обласного значення, ОТГ Миколаївщини на круглий стіл, що відбудеться о 10-00 у п’ятницю 24 липня у бізнес — центрі Олександрівський (вул. Нікольска 25, м . Миколаїв).

Питання програми круглого столу: 

  1. Які є досягнення та що заважає добрим дорогам на Миколаївщині;
  2. Які є практики місцевих  полісі та порозуміння ії суб’єктів/об’єктів;
  3. Як зменшити або запобігти ризикам реформи дорожньої галузі.

Ми обговоримо напрацювання команди проекту, зробимо роботу над помилками та ініціюємо формування коаліції обласної коаліції «За добрі дороги у гармонійних громадах Миколаївщині!».

 Нагадуємо, що у 2019 році експерти коаліції провели два громадських аудити відповідності вимогам національного законодавства місцевих політик реалізації дорожньої реформи на прикладах:

УВАГА! Список учасників формуються на основі Анкет-заявок на участь у заході, що приймаються до 12-00,  21 липня 2020 року.

Учасники, що пройшли конкурс, отримають запрошення  о 2020р. до 17-00. 22 липня.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся Олени Вартанян на адресу fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Початок реєстрації: 10-30. Час проведення: 10-00  – 13-00.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» — координатора коаліції #ГромадськаПрефектура

Круглий стіл є заходом проекту «Добрі дороги у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО. Березань», Березанською районною радою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання 3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 р.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>