Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Презентація сервісів транскордонного проекту «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ»

Відбулась 15 грудня 2020р у миколаївському «Ukraine Palace за участю cорока представників провідних туроператорів громадськості та органів місцевого самоврядування шості громад Миколаївщини.

Учасників заходів привітали голова правління ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва та представники Секретаріату КМУ, Миколаївського офісу  та миколаївського міськвиконкому, які є членами  української наглядової ради проекту:

Менеджерка проекту, експертка ФРММ  Тетяна Золотухвнка  так презентувала сервіси проекту: 

«Дворічний проект спрямований на взаємокорисне єднання зусиль бізнесу, громадськості та влади для формування грузино – україно — болгарського туристичного кластеру, що ґрунтується на креативному поєднанні культурної спадщини місцевих громад Миколаївщини, Кахетії та Північно-Східного регіону Болгарії.

Тетяна Чистякова-голова правління ФРММ

Значною часткою проекту є визначення потенціалу ринку креативного туризму у країнах-учасницях та його розвиток за допомоги зацікавлених сторін – бізнес-середовища, місцевих діячів туризму та культури тощо//»

Наразі партнерами ФРММ з реалізації цілей проекту є 5 місцевих громад. Укладено відповідні меморандуми про співпрацю з головами Миколаївської і Вознесенської міських, Березанської селищної та Галицинівської і Коблівською сільською радами.  Їх представники привітали учасників заходу 

Процес налагодження партнерства з органами місцевого самоврядування та місцевими адміністраціями Миколаївщини триває. Сме тому в обговорені презентації взяли представниці очаківського міськвиконкому.

Запрошуємо зацікавлених осіб органів публічної влади, громадськості і туроператорів регіону до партнерства у проекті!

Реліз проекту на http://frgn.mk.ua/?p=11999.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Презентація відбудеться в рамках проекту, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Програми Black Sea Basin (Subsidy Contract No.BSB 1130).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>