Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

АНОНС ПРЕС-КЛУБУ «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ»

Тема: Нематеріальна культурна спадщина для розвитку туризму на Миколаївщині

Команда тренерів і коучерів проекту «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ»( далі #THC) запрошує медіа та краєзнавців громад Миколаївщини на прес – конференцію за результатами інвентаризації творчих ідей місцевих краєзнавців і бізнесу Миколаївщини, що за 2 роки стануть складовою УКРАЇНО – ГРУЗИНО – БОЛГАРСЬКОГО кластеру.

Захід відбудеться о 11-30 у середу 17 березня 2021 р. на дискусійному майданчику «Новий Миколаїв», що діє на базі міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська 184- А, м Миколаїв).

За підсумками конференції буде оголошено набір на першу серію тренінгів «Школа креативного туризму» для майбутніх засновників стартапів. Докладніше про Школу та умови конкурсного набору на http://frgn.mk.ua/?p=12222&fbclid=IwAR0hEN5cH8at4UrTM4mvewNrZQzC_PQBnJJLQqo68MJo0o-0-LEevt0sy4I.

КЛЮЧЕВЕ ПИТАННЯ ДИСКУСІЙНОГО МАЙДАНЧИКУ:

Як перетворити творчу, ремісницьку, гастрономічну та історико-культурну спадщину Миколаївщини у туристичний продукт світового рівня?

Модератор та команда експертів проекту #THC в Україні:

  • Михайло ЗОЛОТУХІН- керівник проєкту #THC в Україні, Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Кирило ГОРБЕНКО – коуч та тренер, старший викладач кафедри історії Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського;
  • Олександр ДУДЮК – тренер. Депутат Миколаївської районної ради;
  • Тетяна ЧИЧАЛЮКкоуч та тренер, доцент кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування імені С.О. Макарова, почесний працівник туризму України;
  • Руслан ВОЛЧЕЦЬКИЙ – коуч,голова ГО Молодіжний туристсько – краєзнавчий клуб «Святий Миколай»;
  • Олена ГАВРИЛОВАкоуч , доцент ВП «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв;
  • Олег КРЕЧУН — коуч , голова Туристичної ради при департаменті економічного розвитку миколаївської міської ради;
  • Володимир САМОЙЛЕНКО — тренер, Генеральний директор ТОВ «Металург Півдня»;
  • Євген КАРЛАШЕВИЧ коуч та тренер;
  • Валерій ТКАЧОВ — тренер.

Нагадуємо, що дворічний проєкт #THC спрямований на взаємокорисне єднання зусиль бізнесу, громадськості та місцевої влади для формування туристичного кластеру, що ґрунтується на креативному поєднанні культурної спадщини місцевих громад Миколаївщини, Кахетії та Північно-Східного регіону Болгарії. Реліз проєкту: http://frgn.mk.ua/?p=11999.

У разі виникнення питань, звертайтеся до Капусткінної Маріанни за адресою: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512) 47-38-79, Viber 050 547 81 35.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Прес-конфернція відбудеться в рамках  межах проєкту #THC, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Програми Black Sea Basin (Subsidy Contract No.BSB 1130).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>