Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс Снігурівської робочої зустрічі проекту з розвитку громад на Миколаївщині

Запрошуємо представників медіа, органів місцевого самоврядування, громадськості Снігурівської громади взяти участь у формуванні робочої групи проекту: «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини».

Робоча зустріч відбудеться у середу 13 жовтня 2021 р. о 13-00 у приміщені виконкому міської ради (вул. Центральна, буд. 72. м. Снігурівка).

Метою проекту є: Посилення спроможності Радсадівської, Березанської, Вознесенської, Мішково — Погорілівської, ї Снігурівської громад з налагодження якісної взаємодії «влада – громада» при вирішенні питань місцевого значення з врахуванням інтересів периферії шляхом:

  1. Удосконалення місцевого нормативно — правового забезпечення форм місцевої демократії (ФМД), а саме — органи самоорганізації населення (ОСН); загальні збори членів територіальних громад за місцем проживання; місцеві ініціативи; е-петиція; громадські слухання; громадські ради; громадські експертиза і громадський аудит;
  2. Навчальної, консультативної, інформаційно- комунікативної та іншої ресурсною підтримкою ініціатив з реалізації громадянських прав на застосування ФМД для якісної освіти, благоустрою, екології, інфраструктури та інших питань місцевого значення.

У разі виникнення запитань, звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Нагадуємо, що перша з серії робочих зустрічей відбулась 5 жовтня 2021р. у Березанській селищній раді. Реліз на http://frgn.mk.ua/?p=12779  .

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Миколаївським місцевим центром БВПД, Березанською селищною, Мішково-Погорілівською і Радсадівською сільськими; Вознесенською і Снігурівським радами; ГО «Еко. Березань»; ГО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії» (м. Вознесенськ), ГО «Віват (Снігурівка), ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»; ГО «Час Збирати Українців» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>