Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Івент менеджер транскордонного проекту «Туризм, спадщина і творчість» (THC)

Громадська організація «Фонд розвитку міста Миколаєва» оголошує конкурс на заміщення вакансій у команду транскордонного проекту THCза напрямком: 

Івент менеджмент (організація міжнародних поїздок за проектом)

Реліз та презентація проекту додаються.

Об’єм послуг на 2022-23 р:

  • Організацію подорожей команди проекту закордон для участі в міжнародному заході в Грузії (Етнофест – жовтень 2022) та семінарі проекту в  Болгарії (листопад 2022), що включає в компенсацію витрат на проїзд та компенсацію особистих витрат (per/ diem) подорожуючих  не вище 150 евро на день.
  • Організацію інфотурів (2022-2023р) в Грузію, Болгарія для команди проекту (2 особи) та групи туроператорів (5 осіб), що включає в компенсацію витрат на проїзд подорожуючих .
  • Організацію подорожей команди проекту на міжнародну туристичну ярмарку (Берлін, лютий 2023), що включає в компенсацію витрат на проїзд подорожуючих .

ОПФ претендента: Приватний підприємець на спрощеній системі оподаткування (3 група) з відповідним КВЕД, профільне  приватне або комунальне підприємство з будь якою системою оподаткування (бажано неплатник ПДВ)

Професійні навички: підтверджений досвід фахової роботи у відповідній галузі,  

Комп’ютерні навички:  Інтернет, електронне листування, Windows, Microsoft Office, PowerPoint, Microsoft Excel, на рівні користувачів Facebook, Skype, Zoom та інші  месенджери);

Мовні навички: знання української мови (вільно) та  англійської мови (бажано ).

Додаткові вимоги до вакантних посад: 

 громадянство України;

Для участі в конкурсі просимо подати:

Установчі документи компанії,  інформацію щодо проведених аналогічних заходів

Дедлайн подачі документів – до 12.00 год. 23 серпня 2022 р. на e-mail: fondnikol@gmail.com. Тема листа із заявкою — «Вакансія івент-менеджера (організація міжнародних поїздок за проектом) проекту THC».

У разі виникнення запитань щодо проекту та конкурсу, звертайтеся до менджерки   з туризму проекту ТНС Маріани Капусткіної на адресу: fondnikol@gmail.com або за телефонами:  +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Грузино – Україно — Болгарський  проект «Туризм, спадщина і творчість» («Tourism, Heritage and Creativity» ТНС), реалізує в Україні ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»  за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Європейського Союзу  в рамках Спільної оперативної програми Чорноморського басейну 2014-2020 (Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020). Subsidy Contract No. BSB 1130.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>