Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Система громадських рад виконавчих органів Березанської ради

Саме такий демократичний механізм участі жителів у відновлені та розвитку територіальної громади затверджено 12 серпня 2022 р рішенням  виконкомом селищної ради, що знаходиться на прифронтової Миколаївщині.

Так прокоментував подію  Михайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєв» — координатор коаліції » #ГромадськаПрефектура :

Вітаю !Жителі Березанщини  з механізмом  участі у відновленні та розвитку громади !

Механізм розроблено за рекомендаціями нашого громадського аудиту на основі десятирічної практики системи 5-ти громадських рад у м.  Миколаєві Вона визнана успішною провідними експертів та практиків місцевої демократій України. Реліз наради http://frgn.mk.ua/?p=12875

#ГромадськаПрефектура дякує секретарю ради Ірині Гопайнич та першому заступнику селищного голови Ірині Компанієнко за професійність при підготовці проєкту рішення!»

Фото

Нагадуємо, що триває  громадський  аудит ефективності, опитувальники потреб жителів, зокрема ВПО, експертних думок лідерів ТГ щодо викликів відновлену та річний план подальших спільних дій.  Реліз липневої нарад у  виконкомі на http://frgn.mk.ua/?p=13278 .

Заплановані навчання та консультації активістів і посадовців з відповідних практичних питань взаємодії влада – громада  і залучення ресурсів для  відновлення Березанської ТГ.

Запрошуємо активістів до оргкомітету формування громадської ради !

З питань участі в оргкомітеті звертайтеся на E-mail:fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи  видобувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 17.11.2020р між  ФРММ Березанською селищною радою а також при партнерстві з ГО «ЕКО.Березань».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>