Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Аудит ефективності виконавчих органів Коблівської ради

Саме його висновки обговорили 24 жовтня 2022 р. на круглому столі з відновлення територіальної громади.

Так прокоментував результати  засідання робочої групи cільський голова Володимир Панич:

«Наша громада продовжує працювати над розробкою Плану відновлення Кблівської сільської територіальної громади разом з Фонд развития г.Николаева

Сьогодні експертка Фонду Татьяна Золотухина презентувала результати громадського аудиту, в рамках якого проведено оцінку ефективності управлінської структури виконавчих органів нашої сільської ради.

Місцеві посадовці, депутат из прекдставниками громадськості обговорили результати аудиту та рекомендації експертів Фонду.

Наступним етапом планується розробка Плану відновлення Коблівської сільської  громади з врахуванням інтересів влади, бізнесу та громадськості.».

Нагадуємо, на подібному липгнвому заході презентовано концепт методики з формування Планів відновлення 6-ти ТГ Миколаївської та Чернігівської областей.

У громаді триває опитування місцевих посадовців, громадських лідерів та керівників комунальних і приватних підприємств щодо пріоритетів місцевого Плану відновлення громади з викликів та шляхів їх відновлення.

У лстпаді будек навчання ефективному місцевому менджемнту, спрямовано на відновлення ТГ, проектному менджменту та залученню ресурсів для молодих лідерів та членів відповідних робочих груп / Стратегічних рад Коблівської, Вознесенської, та Березанської територіальних громад.

У листопаді-грудні2022 відбудеться серія обговорень результатів аудиту та регіональних тренінгів Миколаївщини і Чернігівщини  з питань належного урядування, місцевої демократії і проєктного менеджменту для локальних робочих груп. 

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід діяльності робочої групи відбувається в рамках проєкту «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Довідково:

Проект реалізується у партнерстві з ГО «Доброчин» (м. Чернігів) в рамках діяльності коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Метою проекту є налагодження взаємодії «влада-громада» для ефективного відновлення територіальних громад (далі ТГ), що постраждали від російської військової агресії.

Географія проекту:

  • Миколаївщина: Новоодеська і Вознесенська міські та Березанська селищна ТГ.
  • Чернігівщина: Менська і Городнянська міські та Ріпкинська селищна ТГ.

Партнерами проекту також є місцеві ради вказаних територіальних громад.

Більше за посиланням: http://frgn.mk.ua/?p=13240.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>