Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Важливі кроки до демократії та відновлення Вознесенської ТГ!

У листопаді 2022р. рада затвердила зміни до регламенту та ії виконавчий комітет, прийняла положення про систему громадських рад та інших дорадчих органів.

Враховані пропозиції робочої групи з розвитку місцевої демократії, що сформовані за результатами відповідного  громадського аудиту  від ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ).

Банер (аналогічно до) http://frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2022/03/EU4USociety_social_medias-%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F-14-1-400×400.jpg

Так прокоментувала рішення ради експертка ФРММ, член робочої групи Тетяна Золотухіна:

Рішення виконкому є механізмом формування системи дорадчих органів за ініціативою активі, які є успішними практиками та експертами у сферах компетенцій громадських дорадчих органів. Дієвість доведено десятирічною практикою громадських рад у м. Миколаєві. Реліз  http://frgn.mk.ua/?p=12875 .

А прийняті зміни до регламенту ради дали можливість проведення сесій та засідань постійних депутатських комісій у прозорому е-режимі.

#ГромадськаПрефектура  дякує команді вознесенського міського голови Євгену Величко за професійність та послідовність на шляху до демократичного місцевого самоврядування !».

Нагадуємо, що Вознесенська громада разом з ФРММ працює над розробкою Плану відновлення Територіальної громади міста Вознесенська.

Радою враховані пропозиції http://frgn.mk.ua/?p=13378 робочої групи міського голови з відновлення, що сформовані за результатами громадського аудиту ефективності.

Заплановані навчання та консультації активістів і посадовців з відповідних практичних питань взаємодії влада – громада і залучення ресурсів для відновлення територіальної громади, що постраждала від військовий дій та потерпає від обстрілів русні.

З питань участі звертайтеся на E-mail:fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи видобувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 19.11.2020 р. між ФРММ та Вознесенською міською радою.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>