Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Три ініціативи для зеленого відновлення Вознесенської громади

Саме це сформували випускники одноденного навчання у «Школі громадянської дії», яке відбулось восьмого квітня 2023 р. у вознесенському ресторані Scorini .

У заході взяли активну участь 26 представників місцевого самоврядування, комунальних установ та громадськості центру та більшості округів селищної громади.

За допомогою директора Дмитра Проніна, фасилітатора програми «Активні громадяни» Британської ради, скаут -лідера Всеукраїнської скаутської асоціації сформовано наступні три проєктні ідеї:

  1. “Green paradise”, мета якої створення екологічної зони відпочинку для покращення екосвідомості мешканців міста.
  2. «Безпечний велорух = Безпечне довкілля», мета якої підвищити рівень безпечного руху;
  3. «РІЧКА», мета якої покращення екологічного становища річки Мертвовід у місті Вознесенськ.

Нагадуємо, що 18-19 квітня 2023 р. у Вознесенську в рамках «Школи громадяської дії» відбудеться з тренінг -майстерня проєктного менеджменту для зеленого відновлення. Анонс http://frgn.mk.ua/?p=13608

Випускники Школи протягом 2023 р. з коуч — підтримкою #РесурснийЦентрЗеленогоВідновлення підготують, знайдуть ресурси та реалізують проекти для зеленого відновлення.

З питань коуч-супроводу проектів  звертатися до: 

  • Риті Жукова – головний спеціаліст  відділу стратегічного планування та розвитку Вознесенської міської ради. Тел. (вайбер) +38(097)711-10-65, E-mail: jukova87-87@ukr.net ;
  • Маріана Капусткіна — офіс-менеджер ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Тел (Вайбер) , (050) 547-81-35; E-mail: fondnikol@gmail.com .

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Для довідки:

Навчання відбулося у межах проєкту «Зелене відновлення на Миколаївщині: організація діяльності мережі «Ресурсних центрів зеленого відновлення» у територіальних громадах Миколаївської області», який реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>