Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Креативний туризм на майданчику «Новий Миколаїв»

Креативний туризм на майданчику «Новий Миколаїв»:

Презентація www.tourndo.com , навчання та творчий простір

Команда проекту «Туризм, Спадщина, Творчість» запрошує медіа, туристичних операторів, авторів та промоутерів креативних туристичних продуктів і маршрутів на інтеграційний захід транскордонного кластеру #СкіфськийВсесвіт, що народжується.

Дата та місце: з 10-00 до 16-00, у суботу 10 червня, у читальної залі міській бібліотеці імені М. Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська 143-а, м. Миколаїв).

У програмі заходу:

По-перше, презентація та навчання сервісам веб платформи  www.tourndo.com ;

По-друге, творчий простір з виставками і майстер-класами туристичних продуктів #ТаврійськийРоспис , #ГалицинівськаБерегиня, #ЄланецькийСтеп, #ВознесенськийМузейКібрика, #Химери_дикого_степу, #МатвіївськийБорщЗбичками, #ГалицинівськаБерегиня#ВідтворенняТрадиційГончачства та інш.

Їх презентують: майстриня Любави Запесочна; дизайнерка прикрас Тетяна Садовнича; Марго Прусова та інші автори креативних туристичних продуктів і маршрутів.

Чекаємо Вашої реєстрації на

З питань участі звертайтесь до :

Маріанни Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва», Viber (050)547– 81-35.  E- mail: fondnikol@gmail.com

Через промоцію туристичних продуктів і маршрутів відродимо міжнародний, міжрегіональний, місцевий туризм у громадах Миколаївщини!

Сформуємо транскордонний туристичний кластер #СкіфськийВсесвіт!

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

#THC — це спільна діяльність Грузинського центру мистецтв і культури (GACC), Європейського інституту культурного туризму EUREKA NPO з Болгарії та Фонду розвитку міста Миколаєва (FDN).

#THC здійснюється за підтримки Програми басейну Чорноморського басейну ENI CBC 2014-2020 та фінансується Європейським Союзом.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>