Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Підводимо підсумки річної діяльності «Ресурсного центру ОСН Миколаївщини»!»

Фонд розвитку міста Миколаєва (ФРММ) спільно з Вознесенською міською радою, Вознесенською ГО «Сузирря»  20 лютого 2013 р з 10-00 у малому залі Вознесенської міської ради проводять круглий стіл, присвячений підсумкам річної роботи «Ресурсного центру ОСН Миколаївщини».

Будуть розглянуті підсумки річної діяльності РЦ  з покращення умов діяльності ОСН на місцевому рівні. Зокрема, результати методичної, тренингової, консультативної, грантової допомозі діяльності ОСН при  виконанні власних повноважень як з представництва законних прав і інтересів громадян так і з вирішення актуальних проблем благоустрою та ЖКГ при партнерстві з органами місцевого самоврядування. Будуть представлено досягнення Вознесенської Миколаївської міськрад та Баштанської райдержадміністрації зі створення нормативно-правових умов розвитку ОСН.  Учасники заходу обговорять подальші плани  діяльності з покращення умов діяльності ОСН  2014 р. Програма додається.

У роботі круглого столу візьмуть участь вознесенський міський голова Сергій Луков, представники Миколаївського міськвиконкому, Баштанської  і Снігурівської  районних  адміністрацій, депутати вознесенської , миколаївської міськрад,  ОСН Миколаївщини та ЗМІ.

 

Запрошуємо зацікавлену громадськість та ЗМІ взяти участь у заході!

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

 

 

—————————————————————————————————

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Покращення діяльності органів самоорганізації населення» (ОСН) в селах і містах Миколаївщини» , що реалізував ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»  в партнерстві з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та грантової  підтримці МФ «Відродження» .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>