Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Створення всеукраїнського інформаційно-сервісного порталу безоплатної правової допомоги» — Pravoonline

femidaМісце: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 25 (Прес-центр)
Дата: 22 травня 2014 року
Час: 12.00
Захід: Прес-конференція «Всеукраїнський інформаційно-сервісний портал безоплатної правової допомоги».
Організатор: Громадська організація «Агентство економічного розвитку» член Благодійної організації «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги»

Громадська організація «Агентство економічного розвитку» провела прес-конференцію, присвячену презентації результатів проекту з «Створення всеукраїнського інформаційно-сервісного порталу безоплатної правової допомоги» — Pravoonline.
Це спеціалізований портал, створений для поширення правових знань, розвитку правових практик, сприяння діяльності державних і недержавних організацій, які надають правову допомогу представникам бідних і вразливих верств населення. На сайті можна знайти інформацію про організації, які безоплатно надають:
— первинну правову допомогу (правові консультації та інформація)
— вторинну правову допомогу (представництво інтересів у суді та захист від обвинувачення)
Крім того, на порталі розміщено інформацію з захисту прав громадян. Висвітлено такі важливі теми, як соціальне забезпечення, захист права власності, сімейне право, спадкове право а зараз ще і виборче право.
Кваліфіковані юристи за допомогою сайту консультують громадян, що постраждали в ході нинішніх суспільно-політичних подій, а також виборців, які братимуть участь у найближчих президентських виборах.
Одним з найважливіших завдань для держави на сьогодні є проведення вільних, справедливих та прозорих дострокових виборців Президента України 25 травня. Насамперед потрібно забезпечити можливості всім виборцям проголосувати та зробити усвідомлений вибір.
Про це розкажуть:
Аверков Сергій, — голова правління ВМГО «Агентство економічного розвитку»
Ревебцов Олександр – менеджер ВМГО «Агентство економічного розвитку»,
Трандафіл Володимир — координатор проекту, виконавчий директор ВМГО «Агентство економічного розвитку»
aerbox@ukr.net
www.aer.net.ua
pravoonline.org.ua

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>