Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Конкурс грантів «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів м. Миколаєва та Миколаївської області»

images2ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ)

в рамках проекту «Місцеві бюджети під контроль громад» за підтримки NED (м. Вашингтон, США) оголошує конкурс мікрогрантів:

Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів м. Миколаєва та Миколаївської області

Мета проекту: Підвищення спроможності до солідарних дії об’єднань громадян з приватними підприємцями, представниками місцевих бізнес — структур по контролю ефективності та прозорості місцевих бюджетів, просуванню дієвих механізмів підзвітності органів місцевого самоврядування та державної влади в використанні бюджетних коштів.

Цілі конкурсу.

  • Підвищення обізнаності городян щодо бюджетного процесу місцевого рівня, та дієвих методів контролю ефективності виконання місцевих бюджетних/цільових програм.
  • Підвищення обізнаності городян щодо механізмів поточного контролю використання бюджетних коштів через процедури тендерних закупівель.
  • Просування дієвих механізмів, що забезпечують прозорість та ефективність бюджетного процесу, та підзвітність використання бюджетних коштів, на місцевому та обласному рівнях.
  • Формування сталих партнерств за участю об’єднань громадян та місцевого бізнесу, що започатковують компанію по вирішенню проблеми відповідно до спільного плану солідарних дій.
  • Відпрацювання методів залучення городян до заходів компанії з просування дієвих механізмів, що забезпечують контроль використання бюджетний коштів на місцевому та обласному рівнях.

 

Географія конкурсу: м. Миколаїв Миколаївської області. 

До участі в конкурсі запрошуються партнерства за участю об’єднань  громадян (органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди з ознакою неприбутковості 0004, 0005, 0006, 0011) та представників місцевого бізнесу (приватних підприємців або малих /середніх підприємств).

 Термін подачі заявок: 26 січня 2015 р. Форма заявки на конкурс.

Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців. Розмір гранту: $1000 — $ 1200/

 Оголошення  результатів: 10 лютого 2015 р.

Також запрошуємо потенційних грантерів прийняти участь в тренінгу«Методи контролю місцевих бюджетів», який допоможе розібратись в бюджетному процесі місцевого рівня та підготувати якісну заявку на грантовий конкурс . Анкета потенційного учасникатренінгу.

Дата тренінгуу м Миколаєві: 18-20 грудня 2014 р.

Організатори компенсують харчування, забезпечують унікальними роздатковими матеріалами, зокрема посібником «Місцеві бюджети «людяною мовою»».

Анкети потенційних учасників тренінгів приймаються в офісі ФРММ до 10 грудня 2014 р. з 10-00 до 17 -00:

— в друкованому вигляді в офісі ФРММ (вул. Севастопольська 15/3. м Миколаїв. 54017)

— в електронній формі на Е-mail: frgn@ukrpost.ua або  fondnikol@gmail.com.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>