Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Підводимо підсумки річної діяльності «Ресурсного центру ОСН Миколаївщини»за 2014-15 роки!!!

 

1424401455_vstrecha

На ці питання можна отримати відповіді  під час   робочої зустрічі на тему: «Представницька діяльність органів самоорганізації населення (ОСН) при вирішенні місцевих проблем» за підсумками роботи «Ресурсного центру ОСН Миколаївщини» у 2014-15 роках .

Зустріч відбудеться 3 квітня 2015 в залі засідань виконавчого комітету міської ради (пл.Центральна,1, 3 поверх)

 

Програма робочої зустрічі передбачає:

По-перше, представлення досвіду клієнтів Ресурсного центру з м. Вознесенська, м. Миколаєва, м. Снігурівка з питань врахування інтересів конкретних громад та захист прав жителів міста при прийнятті рішень міською владою.

По-друге, обговорення актуальних питань створення та діяльності ОСН при виконанні власних повноважень в умовах реформи місцевого самоврядування та реформи адміністративно-територіального устрою. Зокрема, буде представлений успішний досвід органів місцевого самоврядування м. Вознесенська та інших міст Миколаївської області з розвитку таких форм демократії участі громад та безпосереднього народовладдя як ОСН, місцеві ініціативи, громадські слухання, громадська рада.

Учасники заходу зможуть оцінити результати річної діяльності та обговорять подальші плани діяльності Ресурсного центру з розвитку форм демократії  в містах Миколаївщини у 2015 -16 році.

Також експертами Фонду буде проведено консультація-тренінг з практичних питань створення та ресурсного забезпечення ефективної діяльності ОСН.

 

У робочій зустрічі візьмуть участь: міський голова Віталій Луков, представники органів місцевого самоврядування, керівники органів самоорганізації населення, члени ініціативних груп щодо створення ОСН та голови квартальних та вуличних комітетів (м.Вознеснськ), громадські експерти та активісти з міст: Миколаєва, Снігурівки,  Н.Одеси,

м. Южноукраїнська, м. Первомайська та інших міст Миколаївськоїобласті.

 

Запрошуємо зацікавлену громадськість та ЗМІ взяти участь у заході!

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

 

—————————————————————————————————

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту «Покращення представницької діяльності органів самоорганізації населення» (ОСН) в селах і містах Миколаївщини» , що реалізував ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в партнерстві з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та при грантової підтримці МФ «Відродження».


			  

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>