Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Тренінг 17-18 квітня 2015 р. «Громадська антикорупційна експертиза для доброчесного и ефективного місцевого самоврядування»

 

kurs«Фонд розвитку міста Миколаєва» таФундація «Відкрите суспільство» запрошують представників громадськості з м. Миколаєва та інших міст Миколаївської області на тренінг «Громадська антикорупційна експертиза для доброчесного и ефективного місцевого самоврядування», що відбудеться 17-18 квітня (п’ятниця та субота) у м. Миколаєві.

Нове антикорупційне, податкове та бюджетне законодавство відкриває нові можливості для участі громадян у вирішенні місцевих проблем. Важливо скористатися цими можливостями. Задля підвищення спроможності громадських активістів аналізувати корупційні ризики на місцевому рівні та впливати на рішення влади запрошуємо Вас до участі в тренінгу «Громадська антикорупційна експертиза для доброчесного и ефективного місцевого самоврядування».

 

Учасники тренінгу отримують наступні знання та навички:

Оцінка потреб громади та бачення їх вирішення у рішеннях влади;

Можливості які дає антикорупційна, податкова та бюджетна реформи;

Оцінка типових корупційних ризиків та практик на місцевому рівні;

Основні перешкоди на шляху впровадження антикорупційної політики;

Як оцінювати успішність антикорупційної політики на місцевому рівні (чи все так однозначно як пишуть у звітах?);

Можливості громадського моніторингу, адвокації та впливу громадян на місцеву політику через учать в бюджетному процесі;

Предметний аналіз однієї із міських цільових програм на предмет виявлення корупційних ризиків, їх попередження та реагування в разі їх виявлення.

Запрошуємо представників громадських організацій, благодійних фондів, органів самоорганізації населення та неформальних громадських ініціатив з м. Миколаєва та інших міст Миколаївської області на тренінг «Громадська антикорупційна експертиза для доброчесного и ефективного місцевого самоврядування». що відбудеться 17-18 квітня (п’ятниця субота) у м. Миколаєві та опанувати новий інструмент антикорупційного моніторингу та впливу на рішення органів місцевого самоврядування.

Тренери:

Іван Сікора – директор Фундації «Відкрите суспільство», експерт з питань антикорупційної та бюджетної політики, колишній консультант Ради Європи (м. Київ);

Тетяна Золотухіна – експерт ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» з питань адвокасі.

 

Всі учасникибудуть забезпеченіунікальниминавчальнимиматеріалами,обідамита кава-брейками. Іногороднім учасникамФондзабезпечитьпоселення вдвомісних номерахготелю ікомпенсуєпроїздпо квиткахнаавтобусабопоїзд.

Чекаємо анкети-заявки до 16-00,15 квітня 2015 р.

за адресою:Email: fondnikol@gmail.comабо тел./факсом: (0512) 47-38-70.

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

_______________________________________________________________________________Діяльність здійснюється ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Доброчесні муніципальні послуги у м. Миколаєві та області»» в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» при грантової підтримки МФ «Відродження».

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>