Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ОСН «Кленове» за чистоту вулиць!

Минулої п’ятниці мешканцями мікрорайону, територія якого розповсюджується на ОСН «Кленове» було проведено масштабний суботник.
На захід вийшло близько 20 родин, люди дуже добре згуртувалися, кожен займався своєю справою.
Після проведення тривалого комплексу робіт з прибирання території від важкого сміття де була задіяна механізована техніка, надана комунальними підприємствами міської ради, мешканці позбирали легке сміття, яке розповсюджувалося вітром.
Слідуючим етапом буде планування території, на даний момент проводяться заходи з пошуку необхідної техніки, яка зможе виконати даний вид робіт. Після того як територія буда спланована є домовленість з міською радою про завезення чорнозем у та піску.
Роботи з благоустрою тривають, активісти працюють сплачено та з оптимізмом, тож маємо надію на добрий результат!

Діяльність здійснюється ОСН «Перлина Гаю» при підримці  проекту ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» на тему :  Покращення представницької (адвокаційної)   діяльності ОСН у селах і містах Миколаївщини в партнерство з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та грантової  підтримці МФ «Відродження» .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>