Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Скільки коштує ЖКГ для миколаївців? »

«Фоa11_5_12нд розвитку міста Миколаєва» запрошує представників громадськості та ЗМІ м. Миколаєва на круглий стіл ««Скільки коштує ЖКГ для миколаївців? », що відбудеться 18  червня 2015р о 14.00 у м. Миколаєві, в конференц-залі БЦ «Олександрівський», вул. Нікольська, 25.        Нове антикорупційне, податкове та бюджетне законодавство відкриває нові можливості для участі громадян у вирішенні місцевих проблем. Важливо скористатися цими можливостями.

Протягом березня – квітня 2015 року Фондом здійснено дослідження «Доброчесні муніципальні послуги у ЖКГ м. Миколаєва, що включає:

  • дослідження ефективності реалізації та оцінки результатів програми «Програми реформування та розвитку житлово — комунального господарства м. Миколаєва на 2010-2014 роки».
  • громадську антикорупційну експертизу місцевої цільової «Програми реформування та розвитку житлово — комунального господарства м. Миколаєва на 2015-2019 роки» та відповідних бюджетних програм.

Презентація результатів дослідження дасть учасникам змогу дізнатись

по перше:

скільки коштувало в 2013-2014р платникам податків одиниця муніципальної послуги у обраній сфері (ЖКГ):

  • догляд 1 Га зелених насаджень, пляжів,
  • вартість 1 кв. м. капремонту покрівель,
  • дератизація, дезінсекція 1 кв. м. житлової площі
  • вартість 1 т. піску для посипання миколаївських доріг
  • та інш.

скільки це буде коштувати у 2015р, та чи обґрунтована така ціна з економічної точки зору .

По друге:

  • які корупціогенні чинники містить нова Програма реформування та розвитку ЖКГ на 2015-19 рр

 

Повний текст дослідження http://frgn.mk.ua/?p=7382

Запрошуємо всіх небайдужих городян взяти участь в обговоренні результатів дослідження а також шляхів для підвищення ефективності реалізації «Програми….ЖКГ на 2015-2019р» а також ефективності витрачання бюджетних коштів.

Заявки на участь направляйте на адресу ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» fondnikol@gmail.com.

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Діяльність здійснюється ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Доброчесні муніципальні послуги у м. Миколаєві та області»» в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» при грантової підтримки МФ «Відродження».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>