Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Скільки коштує для миколаївців муніципальні послуги з озелення, вивозу померлих, енергозбереження та «миколаївський дворик» та інш?

5714Як зробити людяним, прозорим та ефективним бюджет м. Миколаєва?

 

Відповідь на ці та інші питання запрошуємо обговорити представників громадськості, діючих та кандидатів на посади миколаївського міського голови/депутатів, державної фінансової інспекції у Миколаївської області та ЗМІ за круглим столом, що відбудеться 24 вересня 2015 р. з 11-00 -13-30 у конференц-залі бізнес центру Олександрівський (вул. Нікольська буд. 25 м. Миколаїв»). Початок реєстрації учасників круглого столу о 10-45.

Експерти та п’ять грантерів «Фонду розвитку міста Миколаєва», що об’єднались у «Партнерство за прозорі місцеві бюджети» презентують результати своїх моніторингових проектів, що реалізовано у сфері ефективності, людяності, прозорості витрат протягом 2015 року. Буде конструктивна розмова з напрацювання шляхів подолання перешкод та корупціогенних чинників, що у згаданих дослідженнях. А саме :

Фонду розвитку м. Миколаєва, що у здійснив оцінку ефективності виконання бюджетних програм у сфері ЖКГ за 2013 та 2014 р. та громадську антикорупційну експертизу «Програми реформування та розвитку ЖКГ у м. Миколаєві на 2015-19 роки». Дослідження «Доброчесні муніципальні послуги у ЖКГ м. Миколаєва» http://frgn.mk.ua/?p=7382,

— П’яти грантерів Фонду, що здійснили за кошти NED оцінку ефективності, прозорості та людяності витрат коштів бюджету м. Миколаєва у 2014 р. при наданні відповідних муніципальних послуг. А саме, буде представлено досвід:

1. Молодіжного фонду «Новий вибір», що здійснив оцінку ефективності та людяності витрат коштів бюджету на «Миколаївській дворик» у центральному районі міста;

2. ГО «Федерація асоціацій малого та середнього бізнесу», що здійснила оцінку ефективності та людяності витрат коштів бюджету на вивіз миколаївців що померли;

3. ГО «Асоціація юристів «Правозахзист» — послуги чиновників з озелення міста ;

4. ГО «Фонд ініціативного розвитку» — послуги чиновників з енергозбереження у місті ;

5. МОГО «Демократичний алянс», що здійснив оцінку прозорості витрат коштів бюджету при формування тарифів на пасажирські перевезення у м. Миколаєві.

Учасники круглого столу дадуть відповіді на згадані два питання та обговорять подальші спільні кроки на шляху до ефективного, «людяного» та прозорого бюджету м. Миколаєва.

Заявки на участь (П.І.Б, організація/посада, телефон) направляйте за адресою:

 офіс ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»( вул.. Севастопольська 15, к 3., м. Миколаїв)

Email: fondnikol@gmail.com та тел./факс (0512) 47-38-79.

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

 

Діяльність здійснюється ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Доброчесні муніципальні послуги у м. Миколаєві та області»» в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» при грантової підтримки МФ «Відродження».

 

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>