Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Експертно-громадської ради Виконавчого комітету Миколаївської міської ради 15 червня 2016 р.

closedНа тему: «Миколаївцям — ефективний і прозорий бюджет!»

Що заважає отримати гідну якість муніципальних послуг за справедливу ціну?

Що з цім робити?

Відповідь на ці та інші питання буде обговорено на засіданні Експертно-громадської ради Виконавчого комітету миколаївської міської ради (далі ЕГР), що відбудеться 15 червня 2016 р. з 15-00 -17-00 у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради ( к. 163, вул. Адміральська 20 м Миколаїв). У засіданні ЕГР візьме участь заступник миколаївського міського голови Валентина Іванівна Бондаренко.

 

Програма заходу 

На засіданні буде презентовано відповідне моніторингове дослідження ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» на http://www.frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2016/05/analit%20buget%2016.PDF, (Аналітична стаття ьа телевізійний сюжет за підсумками моніторингу на http://frgn.mk.ua/?p=8216 )

Початок реєстрації учасників засідання о 14-45. Порядок денний засідання на тему: «Миколаївцям — ефективний і прозорий бюджет» додається.

Залученні експерти:

Тетяна Золотухіна, керівник миколаївської громадської приймальні Українського Гельсінського фонду прав людини (УГСПЛ), експерт ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;

Алла Дзицюк, керівник ГО «Асоціація юристів Правозахист».

Заступник голови Експертно-громадської ради виконавчого комітету миколаївської міської ради та Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Михайло Золотухін

 

Дослідження на ГО 2фондрозвитку м. Миколаєва» (ФРММ) тему: «Виклики реформування місцевого бюджету м. Миколаєва (виконання бюджетного законодавства виконавчими органами Миколаївської міської ради в частині реалізації державної стратегії реформування місцевих бюджетів)» проведено в рамках проекту «За добропорядний, прозорий бюджет м. Миколаєва».

Проект реалізується ФРММ та газетою «Вечірній Миколаїв» в рамках ініціативи «Громадянське суспільство і ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети». Він реалізується в рамках ініціативи Одеської обласної організації «Комітет виборців України», Фондом «Відкрите суспільство» та громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» За фінансової підтримки Європейського союзу і Посольства Фінляндії в Україні «.

Метою проекту є: впровадження в бюджетний процес м. Миколаєва принципів доброчесності та прозорості шляхом створення і просування механізмів / інструментів, що забезпечують в місті вимог чинного законодавства та інноваційну дієву практику громадської участі та контролю дотриманням згаданих принципів.

ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та газета «Вечірній Миколаєва» є учасниками всеукраїнського «Партнерства за прозорі місцеві бюджети».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>