Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«ВІДКРИТІСТЬ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ: МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ»

17 червня 2016 року об 11.00 у приміщенні Центру підтримки бізнесу (вул. Потьомкінська буд. 51 (перехрестя вул. Декабристів та Потьомкінської), м. Миколаїв) відбудеться прес-конференція:Report2-276x300

 

«ВІДКРИТІСТЬ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ: МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ»

Протягом 2015-2016 рр. в рамках проекту «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети», громадські експерти провели моніторинг та оцінювання бюджетної політики, стратегічних та бюджетних документів, а також інформації на сайті Миколаївської міської ради. Мета проекту полягає у тому, щоб зробити бюджетний процес на місцевому рівні прозорим та доброчесним. Аналогічне дослідження було проведено у 17 містах України.

Під час прес-конференції учасники розкажуть про методологію дослідження та результати отримані у м. Миколаєві у порівнянні з іншими містами України. Також будуть представлені результати громадського обговорення результатів моніторингу відкритості бюджетного процесу у Миколаївській міській раді, виявлені проблемні питання та рекомендації з удосконалення процесу розробки місцевого бюджету, виконання та звітування за участю громадян.

 

Учасники прес-конференції:

Анатолій Бойко, голова Одеської громадської обласної організації ВГО «Комітет виборців України»;

Михайло Золотухін , директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»;

Станіслав Козлов, заступник головного редактора газети «Вечерний Николаев».

 

До участі у заході запрошуються журналісти.

Початок реєстрації ЗМІ — 10-45

 

Прес-конференція проводиться в рамках ініціативи “Громадянське суспільство та ЗМІ — за прозорі місцеві бюджети!”, що виконується Одеською обласною організацією “Комітету виборців України”, Фундацією “Відкрите суспільство» та громадським партнерством “За прозорі місцеві бюджети!” за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні”.

Контактна інформація: Козлов Станіслав, тел. 050-416-19-16; е-mail: stas-kz@ukr.net

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>