Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс проведення «Круглого столу» в місті Вознесенську Чи можуть громадські організації міста впливати на формування та витрачання коштів міського бюджету міста Вознесенська?

0Саме це питання буде обговорюватися на засіданні «Круглого столу» на тему «Вознесенцям – прозорий бюджет», який відбудеться 20 липня 2016 року  о 10.00 в приміщенні Комп’ютерного центру.

Програма 

На засідання «Круглого столу» запрошуються лідери громадських організацій міста та району, громадські активісті, депутати міської  та районної рад.

Початок реєстрації учасників круглого столу о 9-45.

На засіданні  буде презентовано результати моніторингу цільового використання бюджетних коштів виконавчими органами Вознесенської міської ради за  2015 рік та перше півріччя 2016 року, який провела громадська організація «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії» в рамках проекту «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів Миколаївщини – 2016 р».

Планується обговорити питання  ще і питання діяльності Громадської ради, створеної в лютому 2015 року при Виконавчому комітету Вознесенської міської ради, яка, практично , не працює вже більше року .

ЧИ МОЖЕ така Громадська рада  (створена при органі влади) об’єктивно оцінювати дії влади, критикувати її та вносити свої  пропозиції?

Буде запропоновано декілька варіантів подальшої співпраці громадських організацій міста на умовах підписання Угоди про співпрацю з Вознесенською асоціацією розвитку місцевої демократії з питань моніторингу міського бюджету, розробки пропозицій до бюджету міста 2017 року, подальшого розвитку громадських організацій міста.

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 17 -00 19.07.2016 р.  за адресою:

E-mail: vpolit2@gmail.com або за телефоном 066-31-25-963 , Зелінська Тетяна

_____________________________________________________________________________________

«Круглий стіл» проводиться рамках обласного проекту    «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу  для  ефективних бюджетів Миколаївщини– 2016» за підтримки NED (Національний Фонд підтримки демократії) та Фонду розвитку Миколаєва.

NED -Національний Фонд Підтримки Демократії (National Endowment for Democracy) — недержавна неприбуткова організація, яку було створено у 1983 році для зміцнення демократичних інституцій у світі шляхом впровадження недержавних ініціатив.м.Вашингтон, Сполучені Штати Америки, www.ned.org

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>