Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс спільного «Круглого столу» в місті Вознесенську «Вознесенцям – прозорий бюджет»

0Завершені два проекти  ОСН «Перлина Гаю» та ГО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії» щодо використання коштів місцевого бюджету міста Вознесенська.

Чи підтвердилися факти порушення використання бюджетних коштів місцевого бюджету?

І з якими рекомендаціями звернуться до міської влади громадські активісти?

Саме це питання буде обговорені  на  спільному  «Круглому столі» , який відбудеться 05 жовтня  2016 року о 11.00 в приміщенні Конференц-залу ресторану «Берізка».

Початок реєстрації учасників круглого столу о 1030. Проект програми заходу додається.

Для участі у заході запрошені:  Вознесенський міській голова Віталій Луков з представниками підрозділів міськвиконкому що відповідають за ефективність та прозорість бюджетного процесу; члени 2-х робочих груп , які працювали над впровадженням проектів; депутати міської та районної рад, лідери громадських організацій міста та району.

На засіданні буде презентовано висновки та рекомендації  двох моніторингів бюджетного процесу м.  Вознесенську, що провели протягом травня — вересня 2016 р.  дві організації громадянського суспільства з м. Вознесенську. А саме моніторинги:

1.ефективності і прозорості надходження і використання внесків пайової участі у розвитку місцевої інфраструктури за 2012-16 рр., який провів  орган самоорганізації населення (ОСН) «Перлина Гаю» — учасник «Партнерства за прозорі місцеві бюджети»;

  1. цільового використання бюджетних коштів міста Вознесенська за  2015 рік та перше півріччя 2016 року, який провела громадська організація «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії» — учасник «Партнерства за прозорі місцеві бюджети»;

Додатково, після смачної кави з 13-30,  запрошуємо депутатів, представників громадськості, Вознесенського місцевого центру надання вторинної правової допомоги  та місцевих чиновників на зустріч з експертом ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» з питань публічних фінансів та координатор примальні Української гельсінської спілки захисту прав людини (УГСПЛ) у Миколаївської області   Тетяна Золотухіною.

У порядку денному зустрічі питання-відповіді щодо:

  • викликів ефективності і прозорості місцевого бюджетного процесу на Миколаївщині;
  • формування ефективної моделі надання безоплатної правової допомоги у м Вознесенську.

Також Тетяна Золотухіна надасть консультації  представникам об’єднань співвласників багатоповерхових будинків в м. Вознесенську з питань  прийняття на баланс відповідних будинків

Прес-служба ГО «Вознесенська  асоціація розвитку місцевої демократії» — учасника «Партнерства за прозорі місцеві бюджети»

E-mail: vpolit2@gmail.com або за телефоном 066-31-25-963 , Зелінська Тетяна

Моніторингові дослідження  здійснені в рамках проектів вознесенського ОСН «Перлина гаю» на тему: «Ресурси громади для потреб громади» та ГО «Вознесенська  асоціація розвитку місцевої демократії» на тему: «Моніторинг використання бюджетних коштів в м Вознесенську», що реалізуються « при підтримці ГО «Фонд розвитку м Миколаєва» за кошти NED (DC, м. Вашингтон, США).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>