Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Що потрібно знати про бюджет?

02842_FRMM_AboutBudget_121 грудня 2017 р. представники ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» разом з мережею консультантів Центрів обслуговування громадян ЦБС для дорослих м. Миколаєва з питань участі городян у бюджетному процесі узагальнять досягнення міської громади у 2017 р та презентують  нові  інформаційні матеріали, що допоможуть городянам зрозуміти бюджетний процес та як на нього впливати.

Захід відбудеться у рамках діяльності громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» о 10.00 у приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького (м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143а).

Матеріали (буклети) орієнтовані на активну громадськість, яка цікавиться питаннями управління державним та місцевими бюджетами: обсягами, джерелами наповнення, напрямками витрат. Матеріали підготовлені в рамках проекту «Все, що потрібно знати про бюджети», що реалізовується за підтримки Фонду «Східна Європа».

Програма заходу

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>