Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Проект: «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО- громади» за підтримки МФ «Відродження» та ЄС в рамках грантового компоненту EU4USociety.

 

 

 

 

 

Проект: «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО- громади» за підтримки МФ «Відродження» та ЄС в рамках грантового компоненту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Для підвищення спроможності до гармонійного розвитку Березанської  громади  ініційовано модернізація Стратегії ОТГ для розв’язання екологічних проблем селищної громади на основі запуску механізмів демократії участі.

Проект реалізується спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії https://samoorg.com.ua/merezha-regionalnyh-resursnyh-czentriv-iz-rozvytku-misczevoyi-demokratiyi-rcz/.

Робочі зустрічі проекту та круглі столи у Березанській селищній раді.  Додаток 1

Аналітична записка громадської експертизи Стратегії розвитку Березанської ОТГ у форматі стратегічна екологічна оцінка (далі СЕО); Презентація СЕО;

Серія фокус — груп у старостинських округах Березанської громади — Додаток 2 

http://frgn.mk.ua/?p=12441 ;

Засідання Стратегічної ради Березанської громади – Додаток 3:

Оголошення громадських обговорень  .

Проект. Стратегії для громадського обговорення   

Дод 1.СЕО проекту Стратегії  Дод 5 ТЗ плану Стратегії

Пост — реліз щодо прийняття селищною радою змін у Статегію http://frgn.mk.ua/?p=12705;

Рішення № 5 «Про внесення змін до діючої стратегії Березанської громади та затвердження Стратегії розвитку Березанської селищної територіальної громади 2020-2024 зі змінами» https://rada.info/upload/users_files/04376624/6ee8f58ae4eeacb209f2932626e633ed.rar 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>