Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Стартує набір учасників на першу серію тренінгів “Школа креативного туризму ”

Запрошуємо представників бізнесу, а також культурної, туристичної, освітньої сфер, які мають креативні ідеї щодо створення культурних продуктів і хочуть втілити їх у життя.  Для реалізації ваших ідей пропонуємо пройти тренінг в рамках проекту «Туризм, спадщина і творчість».

Головним завданням тренінгу є посилення спроможності  місцевих суб’єктів туризму та культури щодо підприємницьких навичок, креативного туризму та розвитку культурних продуктів. Проект сприятиме зміцненню малого та середнього підприємництва і стимулюватиме виникнення нових стартапів та впровадження нових підходів.

Програма тренінгу сформована на основі проведеної інвентарізації та передбачає обов’язкові для відвідування три блоки:

◄  Культурні продукти у туризмі (5-7 квітня 2021 р.);

◄Креативний туризм (13-15 квітня 2021р.);

◄  Підприємництво у туризмі (19-21 квітня  2021 р. );

Чекаємо анкети потенційних учасників тренінгу  до 30 березня 2021р.

Відбір учасників тренінгу відбувається на конкурсній основі . В пріорітеті наступні сфери креативного туризму,котрі виявленні за підсумками інвентарізації:

-Гастрономія та кулінарні практики;

Ремесла та образотворче мистецтво;

— Людина та Всесвіт(подієвий туризм (народні свята, дні сіл, фестивалі), заходи активного туризму з використанням надбань, знань, традицій українського народу)

Підсумком тренінгу «Туризм, спадщина та креатив» є  фінансова, інформаційна та медійна підтримка інноваційних 9 стартапів  переможців.

Контакти для зв’язку:

Офіційна сторінка в Facebook

E-mail: fondnikol@gmail.com,  Тел/факс  (0512) 47-38-79.

Viber (050) 547-81-35  Маріанна Капусткіна  (менеджер проекту ).

 

Грузино – Україно — Болгарський  проект «Туризм, спадщина і творчість» («Tourism, Heritage and Creativity» ТНС), реалізує в Україні ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Європейського Союзу  в рамках Спільної оперативної програми Чорноморського басейну 2014-2020 (Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020). Subsidy Contract No. BSB 1130.

 

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>