Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Реліз грудневої «Школи креативного туризму»

 

15 та 16 грудня 2021 р . на базі «Туристичного інформаційного центру» Миколаївського міськвиконкому відбувся семінар-практикум для місцевих посадовців з 9-ти ісцевих громад Миколаївщини та Миколаївської ОДА.

Фото 

Серед 27 активних учасників навчання стали представники Миколаївської, Вознесенської, Снігурівської, Южноукраїнської міських; Березанської селищної та Мішково — Погорілівської, Коблівської, Галицінівської сільських рад.

Вознесенської, Снігурівської, Южноукраїнської міських; Березанської селищної та Мішково — Погорілівської, Коблівської, Галицінівської сільських рад.

ю практикуму стали аналіз світових практик та  проектних ідей краєзнавців, ремісників та підприємців Миколаївщини – випускників Школи 2021 та переможців грантового конкурсу.

Осново

Так прокоментувала подію Тетяна Шуліченко, директорка департаменту економічного розвитку Миколаївськог міськвиконкому:

« Сподівємось, що отриманні знання та навички будуть корисні для  розвитку туризму на основі нематеріальної культурної спадщини на Миколаївщині

Так буде зроблено важливий крок до формування причорноморського кластеру #СкіфськийВсесвіт» на основі нематеріальної культурної спадщини місцевих громад Миколаївщини, Кахетії та Добруджі.»

Нагадуємо, що протягом 2021-22 років за коуч- підтримкою партнерської ініціативи випускників Школи підготують, знайдуть ресурси та реалізують партнерські ініціативи.

#THC — це спільна діяльність Грузинського центру мистецтв і культури (GACC), Європейського інституту культурного туризму EUREKA NPO з Болгарії та Фонду розвитку міста Миколаєва (FDN).

#THC здійснюється за підтримки Програми басейну Чорноморського басейну ENI CBC 2014-2020 та фінансується Європейським Союзом.

Контактна інформація:

ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Адреса: 54017, м. Миколаїв, вул. Севастопольська, 15, оф. 3

Телефон: (0512) 47-34-79; 38 (0512) 47-38-79, Viber 050 547 81 35.

E- mail: fondnikol@gmail.com

http://frgn.mk.ua/?p=12076 https://www.facebook.com/fondrazvitia#!/fondrazvitia?sk=wall

«Туризм, спадщина і творчість» ( #ТHC) https://www.facebook.com/groups/564684587824392

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>