Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Відновлення територіальних громад Миколаївщини та Чернігівщини

Саме це обговорюватимуть у середу 31 серпня п.р. учасники американських програм обмінів/стажування на онлайн-зустрічі з командою міжрегіонального партнерського проекту коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Початок о 14:00 год. Орієнтовна тривалість — півтори години.

У програмі заходу:

  1. Інформація про проект «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення територіальних громад»: мета, географія впровадження, основні активності та роль зацікавлених учасників американських програм обмінів/стажування;
  2. Обговорення можливостей співпраці та напрямків експертних груп проекту. 

Модератор заходу: Віталій Федорак, волонтер ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва», учасник Professional Fellows Program (2020-2021)

Запрошуємо учасників американських програм обмінів/стажувань та представників робочих груп проекту взяти участь у онлайн-зустрічі.

Всіх зацікавлених осіб просимо зареєструватися до 28 серпня включно за наступним посиланням: https://forms.gle/dxSdGeweD8uqanqC8 

Посилання на підключення буде надіслано окремим листом на електронні пошти, вказані при реєстрації. 

Довідково:

Проект «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», реалізується ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та у партнерстві з ГО «Доброчин» (м. Чернігів) в рамках діяльності коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Метою проекту є налагодження взаємодії «влада-громада» для ефективного відновлення територіальних громад (далі ТГ), що постраждали від російської військової агресії.

Географія проекту:

  • Миколаївщина: Новоодеська і Вознесенська міські та Березанська селищна ТГ.
  • Чернігівщина: Менська і Городнянська міські та Ріпкинська селищна ТГ.

Партнерами проекту також є місцеві ради вказаних територіальних громад.

Вже погоджена методика громадського аудиту, опитувальники лідерів ТГ, а також запланована серія регіональних тренінгів з питань належного урядування, місцевої демократії і проєктного менеджменту для локальних робочих груп. Більше за посиланням: http://frgn.mk.ua/?p=13240.

З повагою

пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>