Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Ефективність врядування, демократія та інтеграція ВПО у Березанської ТГ

Саме обговорення шляхів вирішення таких викликів відновлення громади відбудеться у о 11-00 четвер 23 березня 2023 р. на круглому столі у приміщенні селищної ради.

Запрошуємо органів місцевого самоврядування, представників громадськості та медіа за круглим столом ми обговоримо три питання:

  1. Як враховані рекомендації трьох громадських аудитів ефективності.
  2. Які є потреби ВПО та виклики на шляху їх інтеграції у громаду.
  3. Як включити мешканців разом з ВПО в планування відновлення громади.

Нагадуємо, що у громаді разом з потребами ВПО  https://drive.google.com/file/d/1gV-f5w6ef2_-EcVes1hkOyIE2auKnS36/view?usp=sharing досліджені виклики та шляхи до ефективного управління як основи відновлення селищної громади.

А саме три громадські аудити:

  1. Загалом ефективності виконавчих органів на https://drive.google.com/drive/folders/1d1Nmapx0Yl7_SJ-P2eil3YSWucpG72s9?usp=share_link ;
  2. Сфери освіти на https://drive.google.com/drive/folders/10K6NIVV0dWKN40sQTRClab1NYXxI65Fp?usp=share_link .
  3. Оцінка ефективності структури старостату Березанської селищної ради територіальної громади» на https://drive.google.com/file/d/1rPbXwBQqX8hjhTBexoL9AnME-lomU5Zk/view?usp=share_link .

Раніш органи місцевого самоврядування сусідньої Коблівської громади врахували левову частку рекомендацій подібних громадських аудитів. Реліз подібного заходу http://frgn.mk.ua/?p=13554 .

З питань участі та партнерства звертайтесь до:

  • Олексію Сидорчуку, голови правління ГО «ЕКО. Березань» (с.м.т. Березанка), на E-mail: oleksiy.sydorchuk@gmail.com  або за тел/вайбер +38(050)251-67-57;
  • Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: fondnikol@gmail.com  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Круглий стіл організується ГО «ЕКО.Березань» та Березанською селищною радою в рамках проєкту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» на тему: «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини», що реалізується за підтримки МФ «Відродження» в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії» та при партнерстві з ГО «Перспективи ХХІ століття» та Коблівською сільською радою.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>