Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Толоки для зеленого відновлення громад Миколаївщини

Ресурсний центр зеленого відновлення організовує толоки у Вознесенській, Олександрівській та Бузькій громадах за ініціативою випускників Школи громадянської дії та у партнерстві з міською радою.

У спекотному липні на вулиці Піщаній у Вознесенську відбулась чергова толока з прибирання стихійних звалищ біля карʼєру. П’ятдесят екоактивістів разом із комунальниками збирали сміття та приводили до ладу зелені зони вулиці.

Фото Толока на вул Піщаній. Авторка: Вікторія Савчук, виконком Вознесенської міської ради

Світлини Вікторії Савчук можна переглянути за посиланням.

Голова Вознесенської молодіжної громадської ради Поліна Голик сказала:

«Збереження природи та її довкілля є нашою спільною відповідальністю.

Маленькі дії, як от  сортування сміття та дотримання чистоти, мають дійсно велике значення для збереження навколишнього середовища нашого улюбленого міста.

Толоки єднають та допомагають робити наше місто чистішим та охайнішим. Незабаром такі толоки відбудуться у Бузькій та Олександрівській громадах».

Нагадаємо, наша екоініціатива стартувала з прибирання прибережної зони для відпочинку біля річки Південний Буг у травні. Ознайомитися з її результатами можна за посиланням.

Перші ідеї, які ми нині активно впроваджуємо, зародилися за результатами серії навчань та круглих столів, що відбулись навесні у Бузькій, Вознесенській та Олександрівській  громадах.

Пресслужба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Для довідки

Ініціативу «Зелене відновлення Миколаївщини» впроваджує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>