Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Солідарні дії не допустять появи нових «золотих батонів» на Миколаївщини

 

DSC08289

Для цього нещодавно три дні (18-20 грудня) у Центральної міської бібліотеці м. Миколаєва ім. М.Л. Кропивницького відбувся семінар-тренінг на тему «Місцеві бюджети людською мовою». 38 представників об’єднаньгромадянтамісцевогобізнесу не тільки поглибили свої знання в бюджетному процесі та отримали первинні навички моніторингу тендерних закупівель, но ї мають можливість отримати $1000-$1200 для підтримки своїх проектів за результатами грантового конкурсу. Умови конкурсу на http://frgn.mk.ua/?p=6827

 

 

В перший день голова правління «TransparencyInternational Україна» Андрій Марусов представив методику громадського моніторингу державних тендерних закупівель. Учасники мали можливість переконатися в ії дієвості на прикладі аналізу проведених та оголошених тендерів виконавчими органами миколаївської міської ради та Миколаївської ОДА.

Протягом другого-третього дня експерт Фонду, доцент ОРІДУ НАДУ при Президентові України Олеся Голинська розповіла про бюджетний процес та дієві методики громадського моніторингу та оцінки його ефективності. Практичний посібник та фото-звіт тренінгу додається.

У завершенні, Тетяна Золотухіна провела тренінг з написання заявок на згаданий грантовий конкурс Фонду.

Матеріали тренінгу 

 

До 26 січня 2015 р. у «Фонді розвитку міста Миколаєва» чекаємо проекти від об’єднаньгромадянтамісцевогобізнесу!

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

 

__________________________________________________________________

Семінар-тренінг проводитьсяврамкахпроекту «Місцеві бюджети під контроль громад»якийреалізує МГОО «Фондрозвитку містаМиколаєва» за підтримки NED (м. Вашингтон, США) .

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>